Sandalinos

Bepaal zelf uw design en ontwerp vandaag nog uw eigen persoonlijke Sandalinos® met de online tool op de website van Sandalinos. Bezoek daarna ons om uw voeten professioneel op te laten meten.

Uw Sandalen worden vervolgens geheel op maat vervaardigd naar uw design voor een perfect en uniek eindresultaat. Sandalinos® is de nieuwe trend op het gebied van voet,- schoen,- en loopcomfort. Sandalen waarmee u gezien wilt worden!

Bent u steunzool dragend?

Dan is Sandalinos® de perfecte oplossing voor u voor in de zomer, maar ook zeker in de winter; in èn om het huis. De steunzool word naadloos geïntegreerd in het voetbed. Met de online product-configurator van Sandalinos® is het mogelijk uw therapieplan over te brengen in de sandaal waarmee u altijd op uw zolen kan blijven lopen. Hiermee hebben de sandalen een langdurige therapeutische werking op uw voeten en houding.
 Daarmee zijn onze sandalen een essentieel aspect van uw therapie.

De sandalen van Sandalinos® zijn niet alleen geschikt voor mensen met steunzolen. Ook met gezonde voeten zijn onze sandalen een genot om te dragen en helpen deze bij het voorkomen van voetklachten. Alle aangesloten verkooppunten van Sandalinos® zijn voetspecialisten welke zich elke dag bezig houden met het comfortabele lopen van hun klanten.

Bent u geïnteresseerd in de sandalen van Sandalinos®, kom dan bij ons langs om u te laten informeren!

Sandalinos® staat voor:

  1. Uniek eigen design, online samen te stellen.
  2. Verbeterd concept met nieuwe kwalitatieve materialen.
  3. Individuele pasvorm op maat van uw voet.
  4. Bent u steunzool dragend? Uw therapie plan volledig verwerkt in uw sandaal.
  5. Eenvoudig na te bestellen en te wijzigen.

Of bel naar 0165(508174) om een afspraak te maken.

Vanaf april 2024 zijn wij overgestapt naar een andere afsprakenplanner (van Onlineafspraken naar Podonet). Voor cliënten die een account hebben aangemaakt voor april 2024 dienen zich tijdens het plannen opnieuw aan te melden als nieuwe patiënt. Tijdens het plannen kiest u voor "Nee, ik ben hier nieuw".

Sorry voor het ongemak!

Feetanalysis
Mgr. van Dongenlaan 2
4741 DH  Hoeven
T 0165(508174)
E
info@feetanalysis.nl

maandag     13:00 - 17:00    18:15 - 19:00
dinsdag       09:00 - 17:00
donderdag  09:00 - 17:00
vrijdag         09:00 - 17:00
woensdag/zaterdag/zondag gesloten